Teatro del Silenzio ve Andrea Bocelli Konseri

3/19/2015 gezihayallerim 0 Comments

Yaz tatili için daha plan yapmadıysanız size müzik, sanat, tarih ve romantizm dolu bir seyahat programı önermeme ne dersiniz? Bu sene için farklı planlarım olmasaydı ve geçen yaz İtalya'ya gitmemiş olsaydık kesinlikle bu yaz için favori gezim olurdu. 

Teatro Del Silenzio, www.teatrodelsilenzio.it


Geçen sene İtalya'ya yaptığımız gezi sırasında eşim bana Andrea Bocelli'nin 2012'de Portofino'da verdiği konserin videosunu izlettirdi ve her ikimiz de keşke bu konser sırasında biz de orada olabilseydik diye iç geçirmiştik. Portofino'nun güzelliği bu şekilde daha da iyi hissedilmez miydi? 




Andrea Bocelli'nin daha sonraki konser programlarına hemen göz atıldı tabii ve böyle güzel bir ortamda bir konseri varsa kaçırmayalım istedik. Geçen seneki programda dikkatimi çeken bir konser olmasa da, geçenlerde tekrar baktığımda 2 ve 4 Ağustos'ta İtalya Lajatico kasabasında iki konser hemen dikkatimi çekti. Lajatico'nun yerini araştırdım ve Pisa'ya yakın olduğu öğrendim. Konserin yapılacağı Teatro Del Silenzio ise kesinlikle çok güzel gözüküyor, sizce de öyle değil mi? Bu güzel ambiansta bu konser kaçmaz. 

Teatro del Silenzio, catalogo.esatour.it

Teatro del Silenzio, italiaevents.com

Andrea Bocelli, Lajatico'da doğmuş ve Tiatro del Silenzio da kendisine aitmiş. Bu iki konser de tiyatronun 10. yılı dolayısı ile veriliyor. 10. yıl mı dedim, tam bize göre bir geziymiş aslında :)

Andrea Bocelli'nin konser programı ve bilet alımları için buraya bakabilirsiniz. 

Konseri içerecek şekilde bir haftalık güzel bir Toskana gezisi yapabilirsiniz. İstanbul'dan THY'nin Pisa şehrine direkt uçuşları mevcut. Pisa ve çevresi ile ilgili daha önceden yazdığım seyahat önerisine buradan ulaşabilirsiniz. Konaklama için size airbnb'den birkaç öneri: Agriturismo Tenuta Serravalle, çiftlik evi, villa ya da daha kalabalık bir grup için burası ya da burası olabilir.

Umarım önerim hoşunuza gitmiştir. Şimdiden iyi eğlenceler :)


You Might Also Like

0 yorum: